Vilken laddbox ska jag välja?

Vilken typ av laddbox du bör välja kan bero på olika förutsättningar, vart den ska sitta, hur den ska vara uppkopplad och hur stor effekt laddboxen skall klara av. Om du är privatperson rekommenderar vi att du antingen gör vår laddväljare enligt länken nedan eller kontaktar oss om du har funderingar på vilken laddbox som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig till en optimal och framtidssäkrad lösning. Alla våra laddboxar är av hög kvalité och av kända leverantörer. Vill du ha en laddbox med ett uttag eller fast kabel? Bägge funkar precis lika bra, men det blir lite mer flexibelt med en laddare med uttag, då kan du välja att köpa till en laddkabel, självklart har vi dem i flera olika längder så du hittar en som passar för just ditt behov.

Våra varumärken

ChargeNode – Wallbox – Charge Amps – Zaptec – Garo – Defa

Hitta rätt laddare med Laddboxväljaren för villor och privatpersoner eller kontakta Gustav Särenborg för större fastigheter och bostadsrättsföreningar.

* Laddväljaren är skapad tillsammans med Svenska Elkedjan

För företag, bostadsrättsföreningar och övriga organisationer rekommenderar vi att ni Kontaktar oss så att vi kan skräddarsy er lösning efter er verksamhet. Vi ser till att ta hand om helheten från platsbesök och offert till färdig installation med drift, underhåll och service. Självklart kan vi även hjälpa er med betalningslösning så att era nya eller befintliga laddboxar kan bli en intäktskälla under lång tid framöver eller om ni behöver hämta mätdata för personalens elbilsladdning så ni är väl förberedda med underlag för beskattningen när Skatteverkets tillfälliga skattefrihet försvinner. Läs mer här