Solcellsmontör

En montör bär på en stor solcellspanel

Är du en serviceinriktad solcellsmontör som gillar ordning och reda? På SmartTech Energy i Nässjö/Jönköping är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en solcellsmontör. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som solcellsmontör hos oss arbetar du i team som består av en platschef, montageledare, montörer och elektriker. I jobbet ingår att:

  • montera och installera solpaneler
  • montera och installera laddstationer
  • förbereda för elektrikerns arbete

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.

Vi söker dig

Vi söker dig som har erfarenhet av solcellsmontering eller inom byggbranschen.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du är nyfiken och har för ambition att utvecklas inom området och företaget.

SmartTech Energy eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Kort och gott om oss

SmartTech Energy brinner för hållbara fastigheter med framtidens elproduktion. Vi installerar ett integrerat system med laddstationer för elbilar tillsammans med solpaneler och batterier som jämnar ut fastighetens effekttoppar och elförbrukning över dygnet. Det vinner både kunden och miljön på.

SmartTech Energy erbjuder sina kunder allt från planering, projektering, installation, driftsättning och serviceavtal. Vi är en helhetsleverantör där alla installationer utförs av behörig personal!

Om tjänsten

Om anställningen

Lön: Fast lön
Placering: Jönköping/Nässjö med omnejd
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning
Arbetstider: Måndag - Fredag kl. 07.00-16.00
Krav: B-körkort

Din ansökan:

Känns detta som jobbet för dig? Tveka inte på att skicka in CV & personligt brev via formuläret nedan.

Frågor om tjänsten? Kontakta Emmie!

emmie@smarttechenergy.se

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida.

Acceptera
Hantera