Jobba hos oss

Kom och jobba med oss – det blir kul!

En öppen äng i solnedgång med dimma
En montör bär på en stor solcellspanel

Solcellsmontör

Är du en serviceinriktad solcellsmontör som gillar ordning och reda? På SmartTech Energy i Nässjö/Jönköping är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en solcellsmontör.

  • Tillsvidare
  • Omgående
En elektriker installerar ett uttag

Elektriker

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På SmartTech Energy i Nässjö/Jönköping är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en serviceelektriker.

  • Tillsvidare
  • Omgående
En senior elektriker med lärling

Lärling inom el

Är du intresserad av att bli lärling? På SmartTech Energy får du lära dig yrket av erfarna kollegor på plats- och självklart får du lön under din lärlingsanställning enligt kollektivavtal.

  • Tillsvidare
  • Omgående
En öppen äng i solnedgång med dimma

Spontanansök

Vi letar alltid efter nya talangfulla medarbetare. Hittar du ingen tjänst ute just nu som passar sig? Skicka in en spontanansökan så återkommer vi.

Emmie

Frågor om tjänsten? Kontakta Emmie! emmie@smarttechenergy.se

Ansök nu

Varför jobba hos SmartTech Energy?

Många av våra kunder är fastighetsägare, industrier och företagare med visioner om att vara klimatneutrala inom några få år. Vi som arbetar här drivs därför av att kunna hjälpa till på resan mot en mer hållbar framtid. Vi kallar vår lösning PlusEnergiHus. Plus innebär att fastighetsägaren kanske till och med kan producera mer energi än fastigheten gör av med. SmartTech Energy har lösningar som bygger på den senaste tekniken inom solceller, batterier och laddstationer. Vill du arbeta med installationer av moderna energilösningar som bidrar till att samhället blir mer hållbart så är SmartTech Energy platsen för dig.

Personal på SmartTech

Undrar du över något?

Hör av dig till Emmie eller Håkan

Porträtt av Emmie Särenborg.

Emmie Särenborg

Ekonomi

  076-824 68 63

Porträtt av Håkan Särenborg.

Håkan Särenborg

VD

  070-288 51 28

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår hemsida.

Acceptera
Hantera